Nieuws uit De Wolden
HOOGEVEEN Vorige week hebben acht ondernemers uit Zuidwest-Drenthe het innovatieprogramma MKB Business Versneller afgerond. Een initiatief van Rabobank Zuidwest-Drenthe, Provincie Drenthe en de gemeentes Hoogeveen en De Wolden.
Ondernemers klaar voor <b>de</b> volgende stap
Ruinerwold - Glasvezel De Wolden heeft het doel niet gehaald. Op 1 mei hadden 1.100 huishoudens in het pilotgebied een abonnement bij één van de vier beschikbare providers moeten hebben om tot daadwerkelijke aanleg van een glasvezel over te gaan.
Glasvezel <b>De Wolden</b> hangt aan zijden draad
HOOGEVEEN – Afgelopen week hebben acht ondernemers uit Zuidwest-Drenthe het innovatieprogramma MKB Business Versneller afgerond. Een initiatief van Rabobank Zuidwest-Drenthe, Provincie Drenthe en de gemeentes Hoogeveen en De Wolden.
Acht Drentse ondernemers klaar voor <b>de</b> volgende stap
Paardenliefhebbers in Zuidwest-Drenthe mogen zich weer verheugen op een reeks van hippische evenementen in de gemeente De Wolden. Onder de noemer Hippisch De Wolden treden de organisaties opnieuw als één merk naar buiten. Lisa Broekert kijkt ...
[ 29 april 2016 16:49 ] Lisa Broekert verheugt zich op reeks evenementen <b>...</b>
ZUIDWOLDE Met vijf hippische evenementen staat de gemeente De Wolden van mei tot en met september bol van de paardensport. CH De Wijk bijt van 13 tot en met 16 mei het spits af. Spring- en tuigpaarden passeren in verschillende klassen de revue.
Hippisch <b>De Wolden</b> komt met 5 paardensportevenementen
HOOGEVEEN – Zes gemeenten en het waterschap hebben het Watertakenplan Fluvius vastgesteld. Het gaat om de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden, Midden-Drenthe, Westerveld en Steenwijkerland en Waterschap Drents Overijsselse Delta ...
Gemeenten en waterschap zetten nieuwe stap in gezamenlijk waterbeheer
Foto's van De Wolden
Hotels
Boschzicht Boschzicht
Zuidwolderweg 38
7932 PR Echten
Buitenherberg ter Linde Buitenherberg ter Linde
Ommerweg 68
7921 TE Zuidwolde
De Stobbe De Stobbe
Westerstraat 84
7963 BE Ruinen