Nieuws uit Lierderholthuis
LIERDERHOLTHUIS/UTRECHT - Oud-inwoonster van Liederholthuis Laura Peters (21) is vorige week verkozen tot lid van bestuur van Europarc Federation. Dit is een organisatie waarin verschillende Nationale Parken en andere beschermde ...
LIERDERHOLTHUIS - De pastoraatsgroep van de Sint Nicolaaskerk organiseert zondag 24 april een wandel- en huifkartocht van ongeveer 5 km. Deelnemers kunnen kiezen met welke tocht ze mee willen. De huifkartocht gaat door het weidevogelgebied van ...
Tijdens het visonderzoek in de Soestwetering wordt gekeken hoeveel vissen het gemaal bij Lierderholthuis passeren en welke vissoorten het betreft. De tellingen zijn uitgevoerd door Arcadis en OAB in opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta.
Zeldzame kwabaal gevangen in Sallandse Soestwetering
Tijdens een visbemonstering bij het gemaal Lierder en Molenbroek in de Soestwetering bij Lierderholthuis is een zeldzame kwabaal gevangen. Een bijzondere vangst, omdat kwabalen in Nederland weinig voorkomen en de soort sterk achteruit gaat.
Zeldzame kwabaal gevangen in Soestwetering
LIERDERHOLTHUIS - Een bijzondere vangst bij het gemaal Lierder en Molenbroek in de Soestwetering. Er werd een Kwabaal gevangen, een zeldzame vis die in Nederland nauwelijks voorkomt. De vangst werd toevallig gedaan tijdens een vismonitoring.
Bijzondere kwabaal gevangen bij gemaal <b>Lierderholthuis</b>
LIERDERHOLTHUIS - De jaarlijkse uitvoering van Muziekvereniging Salland staat zaterdag 16 april in het teken van Oostenrijk. Voor de gelegenheid speelt de Fanfare samen met st Cecilea van Heeten, walsen, marsen en polka's van Mozart en Andre Rieu.
Foto's van Lierderholthuis
Postcode van Lierderholthuis
8144 RA
Lierderholthuis
8144 RB
Lierderholthuis
8144 RC
Lierderholthuis
8144 RD
Lierderholthuis
8144 RE
Lierderholthuis
8144 RG
Lierderholthuis
8144 RH
Lierderholthuis
8144 RJ
Lierderholthuis
8144 RK
Lierderholthuis
8144 RL
Lierderholthuis
8144 RM
Lierderholthuis
8144 RN
Lierderholthuis
8144 RP
Lierderholthuis
8144 RR
Lierderholthuis
Hotels
Landgoed Old Heino Landgoed Old Heino
Zwolseweg 71A
8141 EA Heino
Tulip Inn Raalte Tulip Inn Raalte
Zwolsestraat 63e
8101 AB Raalte
Best Western De Zwaan Best Western De Zwaan
Kerkstraat 2
8102 EA Raalte